Meie lugu

Hide Hirakata, Jaapanist pärit koka “Washoku lugu (Washoku Story 和食物語)” algab nii:

Tulin Tallinna 31. augustil 2014 ühe kindla eesmärgiga. Minu eesmärk oli teha eestimaalased õnnelikuks pakkudes enda valmistatud jaapani toitu.

Sellest ajast alates otsisin sobivat kohta, äripartnereid / investoreid ja võimalusi avada oma restoran. Ma ei istunud niisama, käed rüpes. Ma tutvusin inimestega Facebookis ning kutsusin neid enda juurde ja serveerisin jaapani toitu, sealhulgas selliseid roogasid nagu ramen, tempura, soba, katsu-don, shabu-shabu ja paljusid teisi. Selle kahe aasta jooksul ma jõudsin kostitada üle 900 inimese.

Tänaseks on mul kaks äripartnerit/investorit ja mõnus koht minu restorani “Washoku Story” jaoks otse Tallinna kesklinnas.

“Washoku Story” ei ole tavaline restoran, vaid Hide koduköögi 13 korda suurem versioon. Ma olen seal ootamas kõiki oma külalisi, valmistamas teile maitsvaid jaapani roogasid ja vestlemas, täpselt nii, nagu tegin seda senini oma kodus.

“Washoku Story” pakub igapäevast Jaapani toidukultuuri kogemust. Enamik meist ei jõua Jaapanisse iga kuu, kuid saab tunda ja maitsta autentset Jaapani kööki Tallinnast lahkumata.